Når du har fået et barn, opdager du pludselig, om der er nogle ting som du ikke har fået købt. Ifølge statistikker glemmer mange mødre at købe amme-bh’er, fordi de har så mange andre tanker i hovedet i forhold til indkøb af babyudstyr. Det er vigtigt at du har nogle forskellige amme-bh’er så du har mulighed for at kunne udskifte dem efter behov. Mange kvinder vælger bh’er i forskellige farver, så de kan vælge bh alt efter hvilket tøj de tager på. Køb amme bh´er her, så du kan få nogle til din garderobe.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at have amme-bh´er, da det er noget som alle kvinder får brug for. Selvom mødre i barselstiden tilbringer meget tid hjemme, så kommer de indimellem også ud blandt andre. Derhjemme skaber mødre sine egne rutiner og tænker ikke nødvendigvis over, om de viser hele deres bryst frem under amningen. Når først man kommer ud blandt andre folk, er man nødt til at tænke over dette.

Den er behagelig at have på

En amme bh har en smart åbning, der gør, at du ikke skal have hele bh’en af for at kunne amme dit barn. Det er nemt, da du nemt kan få bh’en på igen uden problemer. Et spædbarn skal ammes mange gange i løbet af dagen, og derfor er det smart at kunne få barmen nemt frem.

Amme bh’er er fremstillet på en speciel måde således, at der er støttende effekt i produktet. Du vil dermed føle at bh’en er rigtig behagelig at have på. Mange kvinder kan have svært ved at vende tilbage til normale bh’er, da amme bh’er er så behagelige at have på.

Et stort udvalg

Der findes forskellige mærker indenfor amme bh´er. Det er en god ide, at du undersøger, hvad andre kvinder har valgt af mærker. På denne måde kan du blive inspireret til, hvilke mærker du selv skal se nærmere på.

Af mærker findes der f.eks. Boob, Carriwell og Abecita. Mange kvinder bliver i tvivl om, hvilken størrelse de skal købe bh´en i. Det anbefales at du altid vælger den størrelse, som du bruger i normale bh’er. Der er taget højde for at brysterne bliver større under graviditeten og dermed kan du sagtens købe bh´en i din normale størrelse.

Sammenlign priser

Det er meget forskelligt, hvor meget bh’er koster, da det kommer an på, hvilket mærke du vælger samt hvor du køber produktet henne. Det kan være en god ide at du sammenligner priser online, så du kan købe din bh det sted, hvor den er billigst. Det anbefales at du holder øje med gode tilbud, da du indimellem kan være heldig at få flere amme bh´er for en god pris.